SUBOTIČANKA Eleonora R. (42), koja se sumnjiči da je podvodila četrnaestogodišnju ćerku, kako nezvanično saznajemo, priznala je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici da se već duže vreme bavi prostitucijom i da je podvodila svoje dete!

Šta se dešavalo u kući u Gajevoj ulici (na slici) policiji je prijavio otac deteta, koji je primetio da se njegova ćerka čudno ponaša, pa je razgovarao s njom. Ispričala mu je sve i on je odmah reagovao. Kako saznajemo, dete je bilo smešteno u hraniteljsku porodicu iz koje je pobegla i vratila se majci.

Osumnjičena je navodno u svojoj kući u blizini subotičkog Buvljaka, primala muškarce i imala seksualne odnose sa njima. Pored toga, nekima je podvodila i maloletnu ćerku, a seksualne odnose sa svojim detetom naplaćivala je po 6.000 dinara. Dok su muškarci imali odnose sa devojčicom, ona je bila u susednoj sobi i čekala da završe da bi uzela novac.

PROČITAJTE JOŠ - UHAPŠENA ZBOG TRGOVINE LjUDIMA: Podvodila ćerku za 50 evra!


Komšije u Gajevoj ulici tvrde da je ispred kuće stalno bio parkiran veliki broj vozila, ali niko nije mogao da nasluti šta se dešava.

- Roletne su stalno bile spuštene, nismo primećivali da neko tokom dana ulazi i izlazi, ali je po podne i uveče tu dolazilo dosta ljudi. Uglavnom su tu bila parkirana skupa kola, kako subotičkih, tako i tablica okolnih mesta - kaže nam jedan od komšija. - Ženu poznajemo iz viđenja, često je bila upečatljivo odevena.

Eleonora R.

ODREĐEN PRITVOR 30 DANA

PROTIV Eleonore R. istragu vodi Više javno tužilaštvo, a na teret joj se stavlja krivično delo trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna najmanje 5 do 20 godina robije.

- Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana, zbog uticaja na svedoke i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela. Nije osuđivana ranije. Predstoje saslušanja svedoka u postupku, eventualno da se obave određena veštačenja, ako su potrebna, te da se donese odluka u zakonskom roku o podizanju optužnice - kažu u Višem sudu u Subotici.