ZBOG sumnje da se lažno predstavljao kao radnik u "Elektrodistribuicije" i od građana uzimao novac kako bi im priključio objekat na distributivnu mrežu kao i na ime njihovih dugovanja za električnu energiju, rekavši da će ga on uplatiti, uhapšen je 54-godišnji Nišlija. Policija apeluje na građane da prijave ako su i oni među prevarenima.

Pročitajte još: Radnik Elektrodistribucije osumnjičen da je tražio mito od 400 evra

Njemu se, kako kažu u policiji, na teret stavlja više krivičnih dela prevara, na osnovu kojih je "zaradio" oko 250.000 dinara.

- Sumnja se da se I. M. lažno predstavljao kao zaposleni u EPS i od građana uzimao novac kako bi im priključio objekat na distributivnu mrežu kao i na ime njihovih dugovanja za električnu energiju, rekavši da će ga on uplatiti. On je na ovaj način, kako se sumnja, pribavio protivpravnu imovinski korist u iznosu od oko 250.000 dinara - navode u policiji.

Pošto se sumnja da ima više prevarenih građana, policija poziva oštećene koji prepoznaju muškarca sa fotografije da se jave Policijskoj upravi u Nišu, na telefone 018/192 i 018/503-238.