INŽENjER Vladan S. (30) iz Veternika, preminuo je danas u prepodnevnim satima u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, nakon što je pao sa gradilišta na uglu Hilandarske i Masarikove ulice. Sa mesta nesreće, on je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u komatoznom stanju, ali je, nažalost, i pored napora lekara da mu spasu život, podlegao povredama.

Mladić je radio na gradilištu firme "Volf invest" iz Novog Sada, a pao je na kolovoz sa četvrtog sprata, sa visine veće od deset metara. I dalje je, međutim, nepoznato, zbog čega je inženjer bio na četvrtom spratu gradilišta. U jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, pao je na beton, a zajedno sa njim i deo dizalice pored koje je stajao.


Pročitajte još - FOTO+VIDEO: Radnik pao sa 10 metara visine, sa povredama kičme prebačen na VMA

- Prizor je bio jeziv - usplahirenim glasom ispričala je žena iz obližnjeg lokala. - Trenutak kada je pao, nisam videla, ali sam začula neku galamu. Kada sam izašla da proverim šta se dešava, ugledala sam muškarca da leži na betonu. Na sebi u tom trenutku nije imao nikakvu zaštitnu opremu. I neki metalni deo je pao. Koliko sam uspela da vidim nije imao radno odelo.

U firmi "Volf invest", koja je ivestitor pomenute višespratnice u širem centru Novog Sada, i u kojoj je Vladan S., bio zaposlen kao inženjer, danas nisu mogli ništa da kažu o tragediji.

Iz KCV su saopštili da je u ponedeljak u prepodnevnim časovima u Urgentni centar, Hitna pomoć dovezla mušku osobu sa višestrukim povredama celog tela.

- Nakon sprovedenih intenzivnih mera lečenja i reanimacije dolazi do letalnog ishoda i konstatuje se smrt oko 10 časova u UC KCV - navodi se u saopštenju ove zdravstvene ustanove.