Voditeljka Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nesreći ispred KBC Dragiša Mišović, a kada je autobus pokupio na trotoaru i otkinuo ruku, ona je sela pored auta i čekala hitnu pomoć.

Kako piše Kurir, voditeljka je sve vreme bila svesna, a pored teške povrede ruke, njoj je slomljena i butna kost.

Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila Dea, koja je bila za volanom, izašla je iz kola da sa drugim vozačem proveri i utvrdi štetu. Utom je naišao autobus koji je naleteo na voditeljku, udario je dok je stajala na trotoaru.

Ona se inače trenutno nalazi na operaciji i ona će trajati najmanje 5-6 sati, dok lekari čine sve da joj spasu ruku.

PROČITAJTE JOŠ - UŽAS U BEOGRADU: Voditeljka TV Pink Dea Đurđević na operaciji, lekari se bore da joj spasu ruku (Foto / Video)

Inače, do nesreće je došlo na samo dva minuta pešice od njenog posla, na koji je rano jutros krenula.

Dea nije u životnoj opasnosti, na VMA je dovezena u svesnom stanju i komunicirala je sa lekarima. Nema unutrašnjeg krvarenja, niti povreda unutrašnjih organa. Sve vreme - od momenta nesreće do prijema na VMA, voditeljka je i pored izuzetno teških povreda ostala u svesnom stanju dok je pored svog automobila čekala dolazak hitne pomoći.

U toj medicinskoj ustanovi podršku joj pružaju majka, verenik Mladen Mijatović, brojne kolege...

Njen emotivni partner, novinar Mladen Mijatović, rekao je:

- Čuo sam se sa njom, nismo se još uvek videli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da lekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu - rekao je Mladen Mijatović.