PRIPADNICI Odeljenja kriminalističke policije u Boru uhapsili su D. A. (33) zbog sumnje da je u više navrata silovao svoju maloletnu svastiku I. M. (16), saznaju "Novosti". Protiv njega je u sredu podneta krivična prijava zbog silovanja, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni muškarac D. A. u braku je sa rođenom sestrom I. M. sa kojom ima četvoro dece, saznajemo od izvora bliskog istrazi. On je, kako se sumnja, maloletnicu prvi put obljubio početkom decembra prošle godine.

Pročitajte još - STRAVIČNI DETALjI ZLOSTAVLjANjA U SMEDEREVU: Tri meseca silovao i drogirao devojčicu

- Navodno, on je ostao sam sa maloletnicom i uz pretnju je obljubio - kaže naš izvor.

Nakon toga, prema nezvaničnim informacijama, D. A. je zapretio devojčici da će ubiti i nju i članove njene porodice, ako nekome bude nešto kazala.

- Po priči devojčice, D. A. ju je, uz primenu sile, obljubio još nekoliko puta - nastavlja naš sagovornik. - Uvek je koristio priliku kada mu supruga nije kod kuće, a maloletnicu je navodno silovao i u svom, ali i u stanu gde devojčica živi sa roditeljima.

Otac maloletnice je primetio da se njegova ćerka čudno ponaša. Pritisao ju je, nakon čega mu je I. M. sve ispričala.

- Maloletnica je, sa ocem, došla u policiju i sve ispričala organima reda - nastavlja naš izvor. - Brzom proverom, pripadnici Odeljenja kriminalističke policije su skupili dovoljno dokaza za osnovanu sumnju da je D. A. zaista silovao maloletnu svastiku.