JEDNO lice je poginulo, a 13 -oro povređeno u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u utorak oko 15 sati dogodila u mestu Šanac, na putu Kruševac – Varvarin. U sudaru auto-šlepa i autobusa vozač šlepera G. V.(49) iz Varvarina stradao je licu mesta i vatrogasci su dugo izvlačili smrskano telo nesrećnog vozača.

U autobusu kruševačkog prevoznika “Jugoprevoz” povređeni su putnici, ali prema informacijama iz bolnice, van životne opasnosti.

-Auto-šlep se kretao iz smera Kruševca, a autobus iz suprotnog smera, saobraćao je redovnom linijom – iznosi izvor “Novosti”.-Iz za sada nepoznatih razloga vozač G.V.je skoro isekao krivinu i udario u stub autobusa. Od siline udarca prednje strane vozila su teško oštećene, a auto, koji je prevožen na teretnjaku, završio je u obližnjoj njivi!

Pročitajte još - Nesreća na putu Pojate-Kraljevo, poginula jedna osoba

Vozač autobusa nije povređen, osim što je u stanju šoka, a putnici su opservirani u Urgentnom centru i na Hirurškom odeljenju. Uviđaj je potrajao do kasno poslepodne. U policiji potvrđuju da je na locu mesta od zadobijenih povreda preminuo vozač šlep-vozila.

- 13 osoba primljeno je u Urgentni centar i nisu životno ugroženi-navode u kruševačkoj policiji. - Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac sa pripadnicima saobraćajne policije iz Kruševca.