TRSTENIK - SUPRUŽNICI Slađana (50) i Časlav Anđelković(57), čija su tela juče nađena u bunaru u selu Stragari kod Trstenika biće sahranjeni na lokalnom groblju u Poljni, ali datum i vreme sahrane još uvek nisu poznati. U ovom slučaju, kako saznajemo, postupa Više javno tužilaštvo u Kruševcu.


Pročitajte još:
SUPRUŽNICI MRTVI U BUNARU, DETE U KUĆI SPASAO PLAČ: Dečak (4) preživeo četiri dana jedući hleb, sam se zamotao u ćebence (FOTO)

- Dežurni zamenik javnog tužioca VJT u Kruševcu zajedno sa pripadnicima PU Kruševac obavio je uviđaj na licu mesta - predočava za “Novosti” Srđan Živić, zamenik javnog tužioca. Izdata je naredba za spoljašnji pregled i obdukciju leševa supružnika. Po izvršenoj obdukciji, nalaz i mišljenje biće naknadno dostavljeni tužilaštvu.

Rezultate obdukcije nestrpljivo čeka i bliska rodbina.

- Još uvek ne znamo kada će biti sahrana, samo da se sve završi i da dete bude dobro-kaže za “Novosti” Miroslav Nićiforović, brat pokojnog Časlava Anđelkovića.

Pročitajte još: Muž (84) optužio ženu (82) za preljubu, pa pretučen i - uhapšen

Iza Anđelkovića je, kako su “Novosti” već objavile ostao četvorogodišnji dečak S.A, koji je četiri dana bio sam u porodičnoj kući u Poljni. Pretpostavlja se da su njegovi roditelji stradali u Stragarima dok su krali kupus, a istražuju se detalji u vezi s tim kako su završili u bunaru koji se nalazi odmah do kupusišta.