POLICIJA je uhapsila D. S. iz okoline Kladova zbog sumnje da je u poslednjih godinu dana silovao dvojicu dečaka od 9 i 13 godina. On se sumnjiči za obljubu maloletnika, a u međuvremenu mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Prema rečima trinaestogodišnjaka, starije žrtve, prvi put je silovan pre godinu dana.

- Odveo me je na obalu Dunava, u mesto koje je obraslo rastinjem i tu je počeo da me miluje po glavi, govoreći mi "Lepotane moj, ljubavi moja" - priča dečak.


PROČITAJTE JOŠ:
IZA REŠETAKA ZBOG SILOVANjA: Obljubio dečake stare 13 i devet godina!

Uplašen, on je pokušao da pobegne, ali je D. S. potrčao za njim, oborio ga na zemlju i slomio staklenu flašu.

- Stavio mi je grlić od slomljene flaše pod grlo i rekao mi je da će me ubiti ako nešto nekom kažem - nastavlja priču dečak. - Onda mi je skinuo pantalone i silovao me.

Nakon toga tortura se nastavila i narednih godinu dana.

- D. S. je pretio da će ubiti i mene i moje roditelje, a otac mi je umro pre dva meseca - nastavlja ovaj dečak star samo 13 godina. - Nisam smeo nikome ništa da pričam, a on je nastavio da me zlostavlja.

Po rečima ovog dečaka, D. S. bi mu pustio poruku i rekao gde da dođe.

- Silovao me je bukvalno gde je stigao - priča trinaestogodišnjak. - U šumi, u napuštenoj školi, u štali...

Po rečima ovog dečaka D. S. ga je primoravao i da ga oralno zadovoljava. Sve je počelo da se otkriva pre izvesnog vremena kada je mališan otputovao kod rođaka, koji su primetili da se nešto s njim dešava.

Stravično Dečak (13) koji tvrdi da je bio žrtva silovanja

- "Stisla" sam ga pitajući ga zašto puši - priča tetka ovog dečaka. - Onda je on rekao da je počeo da puši jer nije znao kako da se izbori sa strahom od D. S., koji je pretio da će da ga ubije.

Tetka je onda tražila mobilni telefon od mališana i u njemu pronašla poruke: "Ćao, dušo, gde si, ljubavi, dođi na Dunav da se volimo"...

- Onda sam znala da se desilo nešto zastrašujuće - kaže ova žena. - Pritisla sam sestrića i on mi je sve ispričao. Čim smo se vratili u Srbiju, sve sam prijavila policiji koja je došla i lišila slobode D. S.

OBLjUBA U NEGOTINU POLICIJA je juče uhapsila i D. Š. (54), zbog sumnje da je u noći između 24. i 25. septembra silovao svoju gošću iz Jagodine. On je navodno ušao u njenu sobu dok je spavala i obljubio je. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Policija je, kako saznajemo, uzela na veštačenje telefon ovog dečaka i odveli su ga na pregled, gde su lekari ustanovili da je trinaestogodišnjak bio žrtva silovanja.

Kako saznajemo od izvora bliskim istrazi, D. S. je sličan metod primenio i na mlađe dete. Kako je devetogodišnjak ispričao, D. S. mu je prvi put prišao pre godinu dana, dok je ovaj igrao fudbal sa drugarima.

- Kada su pošli kući, D. S. je navodno krenuo za devetogodišnjakom i odveo ga na isto mesto gde i dečaka od 13 godina. Tu ga je skinuo i navodno obljubio - kaže naš izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, to se u roku od nekoliko meseci ponovilo još nekoliko puta, a D. S. je navodno i devetogodišnjaku pretio da će ga ubiti ako nekom ispriča šta se desilo.


PROČITAJTE JOŠ:
ISPOVEST DEČAKA KOJEG JE GODINAMA SILOVAO OTAC: Hteo sam da se ubijem, nisam mogao da trpim

LAKO OMETEN U RAZVOJU

MAJKA osumnjičenog kaže da ne veruje da je njen sin u stanju da tako nešto uradi, navodeći da je D. S. lako ometen u razvoju.

- Čula sam da navodno postoje snimci seksualnih odnosa koje je moj sin imao sa dečacima - kaže majka D. S. - Međutim, ja to nisam videla i u policiji to nisu hteli da mi potvrde i zato sumnjam da je moj sin kriv za ono što mu se stavlja na teret.

Prema njenim rečima, D. S., inače prijatelj oca devetogodišnjeg dečaka, išao je u specijalnu školu jer je imao "problem sa kičmom i sa komunikacijom".