U TUČI navijača Partizana i Zvezde, u subotu ujutru i u Banji Dvorovi, kod Bijeljine, ubijen je Aleksandar Pantić (30), dok su dvojica navijača teško povređena i zbrinuta su u bolnici "Sveti vračevi" u Bijeljini. Pantić je preminuo u ambulantnim kolima na putu u beogradski Urgentni centar. On je zadobio povrede tupim predmetom i u bijeljinskoj bolnici je procenjeno da mu adekvatna pomoć može biti pružena samo u glavnom gradu Srbije.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, u petak je došlo do svađe navijača dva srpska kluba jer su jedni drugima prefarbavali grafite po gradu. Zbog ove bizarnosti, zakazana je ponoćna tuča u Dvorovima. Sevale su pesnice, palice i bokseri i policija je sprečila veći masakr. Privedeno je 20 navijača i oni su su dali izjave

PROČITAJTE JOŠ - Zvezdin navijač umro na putu do Urgentnog centra

Kako saznaju "Novosti" u policiji, pronađena je, pored drugih dokaza, motka kojom je tučen navijač koji je na putu prema Beogradu izdahnuo. Zna se i ko ga je tukao tom motkom, ali se utvrđuje da li je bilo i onih koji su mu bili ispomoć u tom zločinačkom poduhvatu.

Udruženje navijača "Grobari" iz Bijeljine u subotu se oglasilo preko društvenih mreža sa izrazima saučešća porodici.

ĐUKANOVIĆEV ROĐAK

TOKOM dana na "Fejsbuku" se oglasio narodni poslanik Vladimir Đukanović objavom da je pokojni mladić njegov srodnik:

"Smrtno je stradao moj rođak Aleksandar Saša Pantić. Bio je navijač Partizana. Neka mu je laka zemlja. Celu svoju mladost sam proveo na 'severu'. Neko sam ko je uvek cenio navijački pokret. Međutim, ovakve besmislene sukobe, ovo bezumlje, ovo se mora iskoreniti. To moraju sami navijači da urade. Koliko još mora glava da padne da bi se neko dokazao na tribini? Koliko porodica mora u crno da se zavije? Zbog čega?", napisao je Đukanović.


Autor: InfoBijeljina