NA autobuskom stajalištu u Zmaj-Jovinoj ulici, u četvrtak oko 21 sat, gradski autobus je smrskao nogu starijoj ženi. Brzom intervencijom lekara Urgentnog centra, povređenoj je noga amputirana, ali je i dalje životno ugrožena. Dok je vozač autobusa pokušavao da joj ukaže prvu pomoć, ukradena mu je torba sa pazarom, autobuskim kartama i ličnim dokumentima.

Prema rečima Vanje Đorđević, portparola Kliničkog centra u Kragujevacu, žena je zadobila teške telesne povrede. Nakon hitne operacije i amputacije noge, lečenje je nastavljeno u hospitalu Urgentnog centra. Trenutno stanje je stabilno, ali zbog težine povreda povređena žena je i dalje ugrožena.

Pročitajte još - UŽAS U VINČI: Bager udario ženu (FOTO)

Radnica obližnjeg lokala, koja je želela da ostane anonimna, rekla nam je da je nesrećna žena prvo izašla iz autobusa, a onda se predomislila.

- Najverovatnije je izašla na pogrešnom stajalištu. Kada je ponovo zakoračila u autobus, vrata su se zatvorila i vozilo je krenulo - kaže ova radnica.


Kada je policija pokušala da legitimiše vozača, ustanovio je da je pokraden. Kako nezvanično saznajemo, najverovatnije je reč o dvojici putnika srednjih godina, koji su iskoristili metež nastao zbog saobraćajne nesreće.