GOLIŠAVE fotografije i lascivne poruke sudije Marije Janićijević (38), iz Vranja, koje su se pojavile u javnosti, uzdrmale su ne samo vranjsko pravosuđe, već i čitav grad. U Osnovnom sudu u Vranju kažu da neće preduzimati nikakve mere bez dokaza, dok je sudija Janićijević u šoku i misli da joj neko "smešta".

Dok gradom kolaju različite priče o tome kako su golišave fotke sudije uopšte dospele u javnost, uz optužbe da se navodno bavi prostitucijom, Marija Janićijević se nalazi na godišnjem odmoru. Njene kolege i prijatelji kažu da je preživela veliki šok i da samo naslućuje šta se krije iza ove, kako oni kažu, hajke na nju.

Sudija Aleksandra Tošić, zadužena za odnose s javnošću u vranjskom Osnovnom sudu, kaže, za "Novosti", da bi bez dokaza i provere autentičnosti snimaka bilo neozbiljno komentarisati bilo šta.

- Sudija Janićijević će podneti sve zakonske mere protiv odgovornih lica. Sve navode treba proveriti - kaže Tošićeva, i dodaje da, koliko ona zna, dosad nije bilo ozbiljnijih primedaba na njen rad u Osnovnom sudu.

Pročitajte još - POSLE PRIMEDBE ODBRANE: Sudija zamenjen zbog ljubavi

Sudija Marija Janićijević u petak nije odgovarala na naše pozive i SMS, a kako saznajemo, prijatelji i poznanici su veoma zabrinuti za njeno zdravstveno stanje. Kako nezvanično saznajemo, njoj je pozlilo kada su se fotografije pojavile u javnosti.

Vranjanci su u petak bili prilično šokirani zbog cele priče oko sudije Janićijević. Mišljenja su podeljena, ima onih koji je osuđuju, dok je velika većina smatra da treba ipak proveriti da li je sve što je objavljeno uopšte tačno i da je u svakom slučaju reč o njenom privatnom životu.


PROFESORKA MUZIČKOG

PRE nekoliko godina, Vranje je potresala slična afera, kada su u javnost, pošto joj je ukraden mobilni telefon, procurile golišave fotografije profesorke muzičke kulture Suzane Alar. Ona se tada obratila tužilaštvu, jer je zajedno sa članovima porodice pretrpela ogroman stres.