Emini Adrović (30) iz Budve, ćerki vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena

- Emina je ćerka bivšeg policajca koji je sagradio luksuzni hotel-dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je i da je menadžer hotela - kaže izvor blizak istrazi.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom i prebačena u istražni zatvor u Spužu.

ISPRAĆAJ U ZVEČANU: Umesto da te ženimo, mi te sahranjujemo

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 km/č kada je, kako se sumnja, naletela na mladi par. Verenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pešačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve, sumnja se, naletela Emina.

Emina Adrović, foto Facebook

Snežana i Miloš su se tada, prenose mediji, vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije i kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća.

CRNA SERIJA: Za sedam sati na crnogorskim putevima poginulo dvoje Srba

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što je njegovo telo dopremljeno iz Crne Gore. Prebačeno je u kuću u kojoj je živeo sa bratom i roditeljima.

Miloš i Snežana, foto Facebook

U vezi sa prebacivanjem njegovog tela bilo je velikih komplikacija, jer su vlastodršci lažne države Kosovo pravili problem zbog toga što je reč o "državljaninu Srbije". Tek po intervenciji srpskih vlasti, Miloševo telo dopremljeno je kod njegovih roditelja. Od njega su se juče oprostili roditelji, brat i mnogobrojni rođaci i prijatelji.

Crnogorka pregazila verenike iz Srbije u Bečićima

Miloševa verenica Snežana je u kritičnom stanju. Ona je smeštena u bolnici u Risnu i na intenzivnoj je nezi.

Miloš i Snežana, foto Facebook


- Pacijentkinja ima povrede mozga, nagnječenje grudnog koša, kao i prelom natkolenice i potkolenice. Za sada nije moguća nijedna operacija zbog njenog stanja. Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša. Na kiseoniku je i ne može da komunicira - izjavio je juče neurohirurg iz te bolnice.

Kako se saznaje, Snežani još nije saopštena tragična vest o smrti verenika.

(Alo.rs)