PETNAESTOGODIŠNjA N. G. koja je u utorak pokušala da se ubije u porodičnom stanu u Žarkovu, nedavno je brutalno pretukla dve godine mlađu devojčicu, što je snimljeno i objavljeno na internetu. Kada je shvatila da će je policija najverovatnije saslušavati, devojčica se nagutala lekova i popela na terasu preteći da će skočiti.

Kako saznajemo, petnaestogodišnjakinja ima određenih psihičkih problema, a posle drame na terasi je hospitalizovana.


PROČITAJTE JOŠ:
DRAMA U ŽARKOVU: Devojčica (15) presekla vene, popila lekove i pretila skokom sa terase

Snimak je šokirao javnost, jer se na njemu jasno vidi kako N. G. brutalno tuče i maltertira mlađu devojčicu. Nažalost, oni koji su ga sačinili i koji su posmatrali incident - njihovi vršnjaci, nisu u prvom trenutku reagovali da ih razdvoje, već su sve nemo posmatrali. Tek kad su videli da N. G. sve više histeriše i udara drugaricu, pokušali su da je smire.

Ona je, kako nezvanično saznajemo, u strahu da bi mogla krivično da odgovara, popila lekove, a zatim se popela na ivicu terase u Spasenovićevoj ulici. Posle sat vremena ubeđivanja, pregovarači MUP su je sprečili da sebi oduzme život. Lekari iz Hitne pomoći su je pregledali, a zatim je prevezena na VMA.

Zgrada sa koje je N. G. pretila da će skočiti

Ovoj petnaestogodišnjakinji, inače, ovo nije prvi put da pokušava da oduzme sebi život. To je navodno učinila i prošle godine kada je deci iz ulice rekla da je posekotinu na ruci zaradila u tuči, a potom se "hvalila" da je rana u stvari nastala u pokušaju samoubistva. Oni koji malo bolje poznaju N. G. kažu da je ovakve ispade imala gotovo posle svakog raskida sa momcima.


PROČITAJTE JOŠ:
FOTO: Učenica skočila sa trećeg sprata škole

OPORAVLjA SE U BOLNICI

MALOLETNA N. G. još nije saslušana, nezvanično nam je rečeno u policiji.

- Ona se oporavlja u bolnici i tek kada bude puštena kući inspektori će sa njom moći da obave razgovor - rekao nam je izvor iz MUP.