MUŠKARAC A. J. (43) iz Obrenovca teško je ranjen u subotu uveče, kada ga je supruga A. R. (38) upucala više puta iz vatrenog oružja. Sa višestrukim prostrelnim ranama u predelu stomaka, grudi i nogu, ranjeni čovek je u veoma teškom stanju odmah prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je, kako je potvrđeno iz ove zdravstvene ustanove, smešten na odeljenje intenzivne nege.

Do incidenta je došlo u subotu uveče, oko 23 časa, u njihovoj porodičnoj kući na Valjevskom putu u Obrenovcu. Motiv za krvavo razračunavanje, navodno, bila je svađa koja je izbila između supružnika. Prema rečima komšija, bračni par je u toku večeri počeo da se verbalno obračunava, da bi sukob ubrzo eskalirao i umalo doveo do tragedije.

Kako nezvanično saznajemo, u jednom trenutku, A. R. je potegla pištolj i ispalila nekoliko hitaca. Ranila je supruga, pa je on u svesnom stanju, sa teškim povredama, prebačen u beogradski Urgentni centar i medicinski zbrinut.

Policija je uhapsila A. R. i ona će biti saslušana u nadležnom tužilaštvu, a dalja istraga rasvetliće detalje porodičnog okršaja.

Inače, supružnici su i vlasnici menjačnice u centru Obrenovca.