SLAVICA Krsmanović, medicinska radnica iz Prokuplja, poginula je u prokupačkom selu Bresničić na magistralnom putu Prokuplje - Kuršumlija, kada je na nju naleteo "folksvagen golf". Za volanom automobila se nalazila Jelena Vesić (26) iz Kuršumlije, koja se kretala iz pravca Prokuplja.

Kako smo saznali, nesreća se dogodila u sredu uveče oko 19 časova, nadomak crkve u Kondželju, dok je Slavica prelazila na drugu stranu puta.

- Sestra je bila u gostima kod mene jer smo slavili mom sinu deveti rođendan - ispričao je "Novostima" Miloš Vukašinović, rođeni brat pokojne Slavice. - Šurak je dovezao do magistralnog puta, kako bi sačekala rođaku da je preveze do Prokuplja. Kada je trebalo da pređe na drugu stranu ulice, pokosio ju je automobil. Nosio je na haubi tridesetak metara. Ostala je na mestu mrtva.

Pročitajte još - Sigurnosne kamere otkrile vozača koji je kolima udario devojčicu

Rođaci pričaju da je Slavica, inače medicinska radnica na Ginekologiji prokupačke opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" i majka dvoje odrasle dece, bila divna i vesela žena. Njeno telo je posle nesreće prebačeno na obdukciju prokupačke bolnice i biće u petak sahranjena u rodnom Bresničiću kod Prokuplja.