NEZAPAMĆEN nalet ljubomore Slađane L. (39) mogao je pretprošle noći da se pretvori u ogromnu tragediju kod Aranđelovca. Srećom, stradao je samo "mercedes" njenog bivšeg momka!

Naime, na "skrovitom" mestu na parkingu u mestu Banja, izgoreo je "mercedes" beogradskih tablica. Kako se sumnja, automobil je polila benzinom i zapalila Slađana L., a na taj način se svetila bivšem dečku koji je, kako saznajemo, u automobilu bio sa drugom ženskom osobom. Srećom u ovom incidentu niko nije povređen, a policija traga za osumnjičenom za ovu paljevinu.

Kako saznajemo, Slađana je svog bivšeg dečka Z. M. (45), "uočila" na pomenutom parkingu i svojim "jugom" namerno udarila u parkirani "mercedes". On i njegova saputnica su brzo izašli iz vozila, a Slađana je zatim, navodno u nastupu besa, benzinom polila "mercedes" koji je gotovo potpuno izgoreo. Potom je sela u svoj automobil i otišla.

Incident se desio na starom putu Aranđelovac - Topola,kod mesta Banja, u ponedeljak ujutro oko četiri sata.

Aranđelovčani su u ponedeljak ovaj događaj, pomalo u šali, komentarisali rečima "da je u ljubavi sve dozvoljeno, ali da i tu postoje granice".

- Policija zna ko je osumnjičena za ovaj slučaj i za njom se traga. O svemu je obavešten i nadležni tužilac u Aranđelovcu. Posle privođenja osumnjičene tužilac će odlučiti o daljim koracima - rečeno nam je u ponedeljak u kragujevačkoj policiji.

Nezvanično, osumnjičena Slađana L. je iz okoline Smederevske Palanke, a kako se incident desio u Aranđlovcu i zašto su se baš tu "sreli" zasada nije poznato.