Ekskluzivna lokacija svakako je jedan od presudnih faktora koji utiču na cenu kvadrata stana, ali su od značaja i funkcionalnost, opremljenost i blizina svih neophodnih institucija.

Prilikom kupovine stana sigurno je da želite da postignete najbolju cenu, a da za uzvrat dobijete dom na odličnoj lokaciji, sa pažljivo projektovanom strukturom, funkcionalan i moderan, sa fasadom koja je lepo uklopljena u okolinu.

U samom centru Beograda moguće je naći takav stan. U jednoj od najstarijih ulica u gradu u toku je gradnja objekata koji će stanarima omogućiti kvalitetan, udoban život u urbanoj sredini, i pružiti dragoceni mir u okviru zatvorenog stambenog kompleksa pod nazivom Kneza Miloša RESIDENCE.

Funkcionalnih 226 stanova imaju veću vrednost na tržištu, a bitan faktor je i dobar raspored prostorija o kom se prilikom projektovanja naročito vodilo računa.Stanovi su veličine od 30 do 180 kvadratnih metara, sa izborom garsonjera, jednosobnih, dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova i penthausa, uz mogućnost posedovanja baštenskog prostora, lođe, otvorenog balkona ili krovne terase.

SPA CENTAR Još jedna od prednosti ovog kompleksa je i moderan SPA centar koji će se prostirati na 2.000 kvadratnih metara, gde će biti smešteni: veliki bazen, saune, sobe za relaksaciju, kao i kompletan fitnes sadržaj.

Svaka lamela ima zaseban ulaz sa recepcijom i mermernim holom. Pozicioniran između ovih lamela je i atrijum koji je predviđen za restoran i manji poslovni prostor. Deo projekta čini i promenada sa uređenim zelenilom i više od 400 podzemnih parking mesta.

Na cenu kvadrata značajno utiče i kvalitet gradnje, a bitno je reći da su stanovi u Kneza Miloša RESIDENCE izgrađeni prema najvišim svetskim standardima, tako da garantuju maksimalnu udobnost i komfor.

Foto: Starsport

Do sada je prodata polovina stanova koja se nalazi u okviru kompleksa "Kneza Miloša Rezidens", a jedan od kupaca je i proslavljeni trener i sportski direktor fudbalskog kluba Čelzi iz Londona Avram Grant, koji je doveo ovaj tim do završnice lige šampiona i nezaboravnog finala u Moskvi 2008. godine.

(PR)