Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i Milovan Stanišić predsednik Univerziteta Singidunum potpisali su Memorandum o razumevanju radi uspostavljanja strateške saradnje u oblastima od zajedničkog interesa.

Potpisivanje ovog Memoranduma omogući će angažovanje studenata Univerziteta na projektima Ministarstva, zajedničko učestvovanje na domaćim i međunarodnim donatorskim programima, međusobne konsultacije i druge domaće i međunarodne aktivnosti od zajedničkog interesa“, rekao je Đorđević.

Ministar je istakao da je do sada potpisao Memorandum ove vrste i sa Univerzitetom u Beogradu, Ekonomskim fakultetom, Pravnim fakultetom, Fakultetom političkih nauka i Fakultetom organizacionih nauka.

PROČITAJTE JOŠ -  Đorđević: Postignuti dobri rezultati, možemo biti zadovoljni

Želimo da oni koji su najbolji daju svoj stručni doprinos u rešavanju brojnih zadataka. Nadam se dobroj saradnji u budućnosti, a u korist naših građana“, rekao je ministar, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Stanišić je zahvalio ministru što je prepoznao kapacitete Univerziteta Singidunum i istakao da će se truditi da doprinesu u okviru svojih mogućnosti rešavanju brojnih izazova.