ALEKSANDROVAC - POTPREDSEDNIK Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović otvorio je danas novu zgradu Policijske stanice u Aleksandrovcu i istakao da će ministarstvo nastaviti sa modernizacijom policije i izgradnjom novih i rekonstrukcijom postojećih policijskih stanica.


Pročitajte još - STEFANOVIĆ U "INSPEKCIJI": Ministar nenajavljeno u kontroli radova u policijskoj stanici Osečina (FOTO)


- Nova policijska stanica u Aleksandrovcu ima 715 kvadrata i tako moderno opremljen, doprineće efikasnijem radu policijskih službenika i omogućiti građanima da poslove koje obavljaju u policiji završe u savremenijim prostorijama na najbolji mogući način-napominje ministar Nebojša Stefanović, dodajući da će se nastaviti i sa opremanjem stanica savremenim uređajima i tehnikom. - Ponosan sam što pored vozila, uniformi, boljih plata imamo priliku i da otvaramo nove zgrade sa savremenom opremom

Ministar Stefanović je pohvalio rezultate koje su ostvarili policijski službenici u Aleksandrovcu i Policijskoj upravi Kruševac i najavio da će ova Uprava dobiti i pojačanje u ljudstvu.

- Za par meseci PS Aleksandrovac dobiće četvoro novih kolega, dok će na teritoriji PU Kruševac od leta 32 novih policajca početi da radi-naglašava ministar.- Hoćemo da podmladimo policijski kadar, da uložimo u ljude koji ovde počinju da prave prve policijske korake. Hoćemo da od starijih i iskusnijih kolega nauče kako se postižu dobri rezultati.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima koji svakodnevno, rizikujući svoje živote, rade jedan od najtežih i najsloženijih poslova u Srbiji i dodao između ostalog da zahvaljujući radu, požrtvovanosti i zalaganju policijskih službenika dobri rezultati ne izostaju.