Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović i članica Gradskog odbora Beograd Andrea Radulović, posetili su penzionere opštine Stari Grad i sa njima razgovarali o odgovornoj socijalnoj politici, kao i o svim uspesima koje je postigla Srpska napredna stranka u prethodnom periodu.

Marjanović je u razgovoru sa najstarijim sugrađanima istakao da je svakodnevna i direktna komunikacija sa građanima izuzetno važna, jer na taj način imaju priliku da čuju građane, kao i njihove inicijative, sugestije i predloge, saopštila je Služba za informisanje Gradskog odbora SNS.

"Želimo da zajedno sa vama radimo još brže i efikasnije. Nama su Beograd i Beograđani na prvom mestu i nastavićemo da u kontinuitetu razmatramo sve inicijative građana, jer nam je važan njihov doprinos kako bi unapredili život u Beogradu, bilo da je reč o neposrednom komšiluku, obrazovanju, socijalnoj politici ili kulturi. Svi treba da imaju jednake uslove za život i to je ono na čemu se zasniva politika Srpske napredne stranke", poručio je Marjanović.

On je podsetio da su kroz saradnju građana i Skupštine grada Beograda pokrenuti brojni programi obnove fasada, da su uređeni i otvoreni novi klubovi za penzionere, kao i da su rekonstruisani brojni parkovi i skverovi.

Radulovićeva je naglasila da su penzioneri stub naše zemlje i da im je Srbija na čelu sa predsednikom Vučićem zahvalna.

"Penzioneri su uvek pružali iskrenu podršku politici Aleksandra Vučića i Srpskoj naprednoj stranci i mi smo im zahvalni na tome. Ponosni smo na to što smo deo zajedničkog tima i trudimo se da brinemo o našim najstarijim sugrađanima. Oni su podneli najveći teret teških reformi i naša je obaveza i dužnost da vodimo brigu o njima. Odgovorna država kakva je Srbija nikada neće zaboraviti svoje penzionere, jer ste upravo vi izgradili i naš Beograd i našu Srbiju", rekla je Andrea Radulović.