Milan Jevđić iz Užica, student medicine koji je nakon gostovanja u emisiji “Život priča” podelio Srbiju na one koji ga podržavaju i one koji sumnjaju u istinitost njegovih reči, kao gost Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji dao je objašnjenje na brojne optužbe da je dobijao i trošio ogromni novac.

Milan Jevđić je 7. marta gostovao u emisiji i tom prilikom pričao o svom život. Njegova priča izazvala je empatiju građana, ali se u jednom trenutku javio jedan čovek koji je tvrdio da je Milanu pomagao četiri godine.

Negativni komentar izvesnog Dobrice Pavlovića iz Švedske, proširio se Fejsbukom. Komentar je upućen na "adresu" voditeljke emisije Tatjane Vojtehovski. Pavlović tvrdi da su on i njegova supruga finansirali mladića nešto duže od četiri godine, navodeći da su Milanu redovno slali novac. Takođe, on nije bio jedini koji je pisao o ovom mladiću kao o "prevarantu i manipulatoru".

Pročitajte još - PRIČA MLADIĆA KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU: Ostavljen kao beba, ne zna šta će da jede za vikend, a nije pao nijedan ispit na medicini (FOTO)

Na Milanov račun pale su brojne optužbe, te su ljudi koji su se sažalili nad njegovom sudbinom pronašli na Milanovom fejsbuk profilu razne fotografije iz noćnog provoda i sa putovanja. Za oko im je zapala slika na kojoj pije vino u Skadarliji, a kao i fotografije iz Monte Karla, posle čega su svi zapitali odakle mu novac za takva luksuzna putovanja.

- Nijednog trenutka nisam u emisiji rekao da nisam imao ničiju pomoć. Ispada da je sramota što sam pet puta u životu izašao. Ali na sve optužbe mogu da odgovorim. To famozno putovanje u Monte Karlo, gde sam potrošio "silne pare" je bila studentska ekskurzija. Tura Italija - Španija - Francuska je koštala neverovatnih 300 evra koje sam imao u tom trenutku i to zahvaljujući baki tadašnje devojke i podršci njene porodice. I tada sam bio ucenjen od strane "dobrotvora" da ne smem odem na ekskurziju - rekao je Milan u Jutarnjem programu.

Pročitajte još - Milan sanja da postane lekar


Na konstataciju voditelja da je obeležen za ceo život i na pitanje kakav mu je plan za budućnost, Milan je rekao:

- Izgleda da sam ja u ovoj zemlji najveći problem. Na optužbe svog "dobrotvora" ću odgovoriti na sudu, gde ćemo raščistiti odnose - zaključio je Milan.

Gostovanje Milana Jevđića možete da pogledate OVDE.(Telegraf)