Sat vremena nakon javnog izvlačenja 83. kola lotoa i informacije da je tiket sa premijom – sedmicom, uplaćen u Paraćinu, niko od sugrađana srećnog dobitnika koje smo sreli ispred glavnog uplatnog mesta u gradu na Crnici - nije čuo tu informaciju.

Mesto za uplatu bilo je otvoreno do 20 sati, a građani kojima smo saopštili informaciju reagovali su na sličan način: “Zar je moguće? Sedmica uplaćena u Paraćinu?!! Svaka mu čast ko god da je i neka mu je sa srećom!

Glavno uplatno mesto Državne lutrije Srbije u centru je Paraćina, a još jedno, manje, nalazi se nekoliko stotina metara dalje, takođe u glavnoj ulici. U obližnjim poslastičarnicama “Gold” i “Morava” uključen je TV, ali gosti gledaju sportske kanale. Ipak, svi su u čudu.

- Premija otišla kod nas? Ko god da je, taj se sigurno neće javiti ni ako je iz Paraćina, ni ako nije. Ko zna, možda je ovdašnji, iz okoline, a možda je samo bio na proputovanju pa je usputno uplatio listić – komentariše Sveta Milić.

Da srećni dobitnik bude glavna tema “priče” u gradu na Crnici očekuje se tek sutra, kada vest o sedmici prostruji čaršijom. Niko od naših sagovornika, međutim, i ne pomišlja da će saznati ko je igrom sudbine, postao loto milijarder.

Sedmica donosi tačno 225.655.815 dinara, objavljeno je na zvaničnom sajtu Državne lutrije Srbije.