TEKIJA - Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da u našoj zemlji postoje prava i slobode koje su zagarantovane Ustavom i ta prava moraju da se poštuju, dodajući da nije faciniran niti paradom ponosa, niti skupom koji je organizovan protiv te parade.

"Ne mogu to više da komentarišem", rekao je Vučić novinarima u Tekiji, gde je obišao radove na sanaciji šteta od poplava, a koje su se interesovali za paradu ponosa i sva dešavanja oko nje.

Kako je naveo, juče je imao ozbiljan i važan dan jer je razgovarao sa velikim nemačkim investitorom, kompanijom Tenis - najvećim proizvođačem mesa u Evropi, da dođe i radi u Srbiju a niko ga o tome ne pita ništa niti o poslu, o investicijama....

"Svi me pitaju samo za paradu homoseksualaca. U našoj zemlji postoje prava i slobode koje su zagarantovane Ustavom i mi ta prava poštujemo", rekao je Vučić.

Kako je dodao stvarno ga ne interesuje niti sadržaj te šetnje niti šta drugo a "ovi drugi ne smeju da ugrožavaju njih".

"Mislim da je to najčistija pozicija za koju niko ne može ništa da kaže. Niti te ljude zanima šta ja mislim niti sam ja lično fasciniran tim skupovima", naveo je premijer i dodao: "Imamo državu, poštuje se Ustav a od mene se traži da budem oduševljen tim skupovima".

Dodajući da ima pametnija posla u ovom trenutku, da to ni od koga ne krije niti se plaši da to kaže čak i onima koji sve nešto pišu pa beleže minuse, premijer je zaključio:
"Mene interesuje šta moj narod kaže a ne ti što beleže minuse a iz drugih su zemalja".