Auto-moto savez Srbije u saradnji sa sportskim auto i karting savezom Srbije Ministarstvom omladine i sporta kao i Sportskim savezom Srbije organizovao je po prvi put reprezentaciju automobilista koji će nas zastupati na čuvenom 50. po redu Bugarskom reliju od 9. do 12 maja.


- Srbiju će predstavljati četiri posade u pežou 106 voziće Luka Kotorčević sa suvozačev Nilolom Ekmeščićem, u pežou 208 voziće Nenad Vićentić sa susacem Ivanom jevtićem u bolidu citroen C2 R2 vodiće Goran Rabasović sa suvozačem Milanom Janjićem. Četvrtu posadu sačinjava u renou klio Željko Milutinović i Dragan Bugarski - rekao je predsednik Auto-moto saveza Srbije Dejan Stojić.

Ekipu Srbije predvodiće selektor Srdjan Višnjić.

PROČITAJTE JOŠ: PORODIČNI "POSAO": Reli im u krv


- AMSS još jednom pokazuje koliko mu je stalo do srpskog automobilizma i razvoja ovog sporta koji je i važan deo automobilske kulture - istakao je generalni sekretar AMSS Milan Nikolić - ove godine organizujemo i 50. jubilarnu manifestaciju „Šta znaš o saobraćaju“. Mogu i da kažem i da se naš savez i dalje uspešno dokazuje u svim segmentima poslovanja. Tako je u martu zabeležen rekordan broj novih učlanjenja u savez. Mi smo potpuno spremni i za predstojeću sezonu i da odgovorimo svim potrebama inostranih i domaćih članova kao i svih ostalih vozača. Reli Bugarska startuje u Varni i ima 640 veoma zahtevnih kilometara.