PRVA zvezda Međunarodnog salona automobila i motocikala u Beogradu, bar zasada je "rols-rojs kulinan", prvi SUV legendarnog brenda.

Najstariji i najreprezentativniji automobilski salon u ovom delu Evrope, jedan od 15 u celom svetu koji je dobio čast da bude "svećica" na rođendanskoj torti OICA (Međunarodno udruženje sajmova automobila), predstaviće se posetiocima na Beogradskom sajmu od 22. do 31. marta 2019. godine.

Pod motom "U retrovizoru", na ovogodišnjem, 54. izdanju beogradskog Salona automobila učešće je obezbedilo više od 400 direktnih i indirektnih izlagača iz tridesetak zemalja, a neće izostati nijedan od proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu, što je samo po sebi kuriozitet, jer i čuveni Ženevski sajam koji je u toku neće imati izložene modele "jaguara", "lend rovera", "opela"...

Pred posetiocima će se naći kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, automobilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava za kupovinu vozila.

PROČITAJTE I:Na Sajmu automobila Bugati izložio najskuplji model na svetu (VIDEO)

Očekuje se više od 40 premijera, kolonu ekskluzivaca predvodi luksuzni "rols-rojs kulinan", vredan više od 300.000 evra. Na toj listi noviteta koje su najavili ovdašnji uvoznici i distributeri su i "Mercedes-Benc", BMW, "Britiš motors", "Honda"," Tojota"...

Trinaesto izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopašion" će, pod sloganom "Vidimo puteve kojima još nismo prošli", predstaviti najbogatiju ponudu motocikala svih relevantnih svetskih brendova.

ULAZNICE

Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za učenike i studente 200, a ulaznica za Family Day (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.