ZA prezentaciju "Lakih komercijalnih vozila" iz programa "Renoa" i "Dačije", naša najveća auto-kuća AK "Kompresor" iz Beograda, izabrala je prekrasni vrtni centar "Urban garden" u Ostružnici želeći da istakne, ne samo višenamenske osobine ovih vozila već i da je dizajn komercijalnih vozila nešto što u ovoj kompaniji rade sa puno stila želeći da kuopcu pruži dopadljivo a ne samo korisno sredstvo za rad.

Izložena su bila tri vozila "master", "kangu" i "trafik" a brojnim posetiocima i novinarima specijalizovanih za automobilsku industriju, omogućen je uvid u sve karakteristike ovih, na našem tržištu veoma traženih vozila.

- Laka komercijalna vozila svojim performansama, posebno dizajniranim parking senzorima, svetlima za maglu, ali i senzorima za kišu postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Veoma smo ponosni na činjenicu da su "Renoova" dostavna vozila među najprodavanijim na domaćem tržištu - predstavio je gamu "komercijalista" Vladimir Jeremić marketing menadžer "Renoa" za Srbiju.

Jeremić je saopštio i da je" AK Kompresor" nedavno proglašena dilerom godine za 2017. godinu za izvanredna dostignuća u oblasti prodaje i servisiranja Renoovih vozila“.


AK Kompresor je 2012. godine otvorila prvi i jedini specijalizovani centar za prodaju lakih komercijalnih vozila "Renault PRO+ grupacije" u Srbiji, a svoju lidersku poziciju na tržištu opravdava činjenicom da je čak 40 odsto Renoovih lakih komercijalnih vozila prodala od početka ove godine.

Svi kupci do 19. oktobra na svako kupljeno Reno teretno vozilo, dobiće od AK Kompresor besplatna prva dva redovna servisa, dok će za kupljeno Dačija vozilo na poklon dobiti četiri zimske gume.