Posle skoro sedam godina, najpopularniji model terenskog vozila "porše kajen" - predstavio je svoje novo lice Srbiji na ekskluzivnoj prezentaciji u kongresnom centru "Belekspo" u Beogradu. Potpuno novi koncept - sa značajnim izmenama u dizajnu, izgledu enterijera, tehnologiji i tehničkim karakteristikama koje ga profilišu kao pravi sportski auto sa petora vrata - zadržao je prepoznatljivi "Poršeov" duh i siluetu koja oduševljava i privlači generacije novih poklonika.

Novi "porše kajen" prati moto kompanije "Sportski automobili - ponovo zajedno!". Tako je "Poršeova" porodica dobila još jednog sportskog člana upakovanog u SUV vozilo - pravi "tim snova".

PROČITAJTE JOŠ: "Ferari" uvodi drugu smenu

Ciljna grupa kupaca novog modela "porše kajen" su svi oni koji od SUV vozila očekuju da bude idealan spoj sportskog i porodičnog automobila, zaljubljenici u moderne tehnologije, ali i vozači koji imaju razvijen osećaj za očuvanje životne sredine.

Novi "kajen" je dosada najidelaniji spoj "Poršeove" tradicije sa modernom tehnologijom, od kog se očekuje da i dalje bude nosilac prodaje i ljubimac kupaca vozila "Porše" i u Srbiji!