BOR – Nekoliko vozača koji su se u sredu nešto iza ponoći vozili iz pravca Zaječara ka Boru, putem kod sela Nikoličevo, prijavili su lokalnoj policiji da su na kolovozu videli - utvaru!

- Nekoliko kilometara pred ulaz u Bor ugledao sam ženu u beloj venčanici, sa bidermajerom, koja je lebdela iznad puta - ispričao nam je, još vidno usplahiren, jedan vozač, uz molbu da mu ne pominjemo ime. - Iznenada, utvara se spustila pravo ispred mene i pružila ruku ka mojim kolima. Zakočio sam kada sam stigao na oko pola metra od nje, ali je ona u tom trenutku, jednostavno - nestala.

Ovaj čovek je, na samom ulazu u Bor, stao kraj puta i zaustavio nekoliko vozača koji su ulazili u grad.

- Svi su mi potvrdili da im se desilo isto što i meni, nakon čega smo otišli i slučaj prijavili policiji. Znam da ovo zvuči neverovatno, ali nisam jedini koji sam video ženu u belom, koja je lebdela iznad puta - još je šokiran ovaj čovek.

Njegovu priču potvrdilo nam je još nekoliko vozača, koji su o svemu obavestili Policijsku upravu u Boru. Jedan od njih nam je kazao da je pojavu žene u belom videla i njegova ćerkica, koja sada, kako nam je kazao, ne može da se smiri od straha.

- Čuo sam ćerku kad mi je kazala: “Tata, vidi onu tetu u belom što leti iznad puta”. Pogledao sam naviše i zaista ugledao ono o čemu je dete pričalo. Nisam se zaustavljao. Dao sam gas i pobegao sa lica mesta - u neverici je ovaj meštanin Bora.

U Policijskoj upravi u Boru nam je potrđeno da ih je grupa građana alarmirala o pojavi žene u belom, koja je lebdela iznad puta Bor - Zaječar.

- Reagovali smo po prijavi i poslali patrolu na lice mesta - saopšteno nam je u PU u Boru. - Međutim, na licu mesta nismo primetili ništa od onoga što nam je prijavljeno.