SVI imamo one "male stvari" kojima volimo da začinimo naš intimni momenat. S druge strane, postoje i odbijajući faktori koji nas mogu, koliko god da uživamo, izbaciti iz koloseka u sekundi...


Kad nema "akcije" pre samog čina

Kad nema predigre, već se odmah pređe na penetraciju, seks postaje manje intiman, pa postaje teže doći do vrhunca - ako do toga uopšte dođe.


Kad partner najavi da će te dovesti do orgazma

Kada partner kaže: "Dovešću te do vrhunca", to stvara pritisak, što partnerku čini manje opuštenom, pa često ne može u potpunosti da uživa u odnosu.


Loš "dirty talk"

Loš pokušaj pričanja 'prljavih pričica' je potpuno odbijajući, a nekad čak veoma i neprijatan. Partnerka možda i ne želi seks u tišini, ali ni da se nađe u situaciji da mora da vikne : "Hoćeš li da ućutiš, kako bih mogla da nastavim!"


Loše higijenske navike

Prljavština ispod noktiju i nesređeni, predugi nokti na nožnim prstima, zadah... je zaista nešto što ne može da se istrpi!


Kad vrši pritisak

Kad partner govori: "Hajde sad, sad..."


Strah od prevremene ejakulacije

"Dame imaju prednost" - pravilo je koje bi trebalo da važi i u ovim situacijama. Ali kada je žena u strahu da će on završiti pre nje, ona može da ima problem da dođe do vrhunca!


Kad je mislima na nekom drugom mestu

Ako fokus nije na njoj i na samom činu, ona može da se zapita - "Šta ja tu tražim?"


Kućni ljubimac u prostoriji

Kad njena mačka skoči na krevet usred odnosa, njemu ostaje samo da pokupi prnje i ode.


Ko želi muk u sobi?

"Ne volim one koje to izvode u tišini. Mnogo mi znači kad čujem da joj je dobro."


I na kraju, piše britanski "metro", najbizarniji i najverovatnije najodbojniji komentar dala je jedna ispitanica srednjih godina, rekavši:

"Smrdljiva stopala! Zaista odvratno!"


Autor: Superžena