Roma company u Srbiju donosi proizvode vrhunskog kvaliteta za vaš dom – MagnetPaint i SketchPaint, poznatog proizvođača MagPaint Europe.

MagnetPaint pretvara svaki zid u 'magnetnu' površinu za magnete !

To nudi širok spektar neverovatnih mogućnosti za upotrebu magneta na gotovo svakoj površini.

Čak i na zakrivljenim površinama na kojima su oglasne table i panoi neprikladni, MagnetPaint omogućava kreativno korišćenje prostora na zidu.

MagnetPaint je lateks boja na vodenoj bazi sa nerđajućim česticama gvožđa i može se i prefarbati bez problema. Magnetska snaga će zavisiti od broja nanetih slojeva i veličine i čvrstoće korišćenih magneta.


MAGNETNA BOJA - MAGNET PAINT

Širok spektar mogućih primena: kod kuće, u dečijim igraonicama , obdaništima , restoranima , kafićima , kancelarijama, prodavnicama ili na sajmovima, u obrazovanju ili u zdravstvu. Savršeno rešenje za ostavljanje beleški vašim najbližima, postavljanje fotografija ili pisanje liste zadataka."PIŠI - BRIŠI BOJA" - SKETCH PAINT


SketchPaint - pretvara gotovo svaku glatku površinu u površinu sa karakteristikama piši-briši table po kojoj se može pisati i brisati odgovarajućim markerima.

Na taj način je moguće napraviti velike prostore za pisanje i crtanje , čak i cele zidove u konferencijskim salama , kancelarijama, školama , dečijim sobama ....Ako želite da površina bude ujedno i magnetna, tada prvo kao podlogu nanosimo MagnetPaint.

SketchPaint je raspoloživ kao beli ili bezbojan premaz, oba u sjajnoj ili mat verziji. Bez mirisa je i bez štetnih materija ( bez VOC-a )


Uz magnetnu boju MagnetPaint i piši - briši boju SketchPaint u ponudi Roma Company je i veliki asortiman odgovarajućih izuzetno jakih ( neodimijumskih ) magneta u raznim oblicima , markeri za pisanje po piši - briši površinama kao i sredstva za njihovo održavanje - čišćenje.

(PR)