Emotivnim putovanjem kroz filmsko i serijsko stvaralaštvo Milene Dravić, organizatori nedavno završenog Perwool Fashion Week-a su započeli posebnu reviju "Milena", kojom su odali počast slavnoj glumici, prepoznatljivog stila oblačenja. Poznate dame nosile su modele namenski rađene za ovu priliku, inspirisane heroinom našeg glumišta.

Prikazane su romantične, ženstvene haljine, ali i buntovni kaputi i mantili, sa ili bez kapuljače, pojedini nalik partizanskim šinjelima ili u poznatoj kombinaciji crvene i maslinastozelene boje. Kraljevsko plavi sakoi kombinovani su sa cigaret pantalonama iste boje i asimetričnom tunikom zlatastog animal printa, kao i žutom plisiranom suknjom, a viđena je i morska plavo-bela kombinacija na prugastim tunikama i kapri pantalonama. Posebnu pažnju privukla je Danica Maksimović u jarkoj crveno-zelenoj kombinaciji asimetrične, višeslojne haljine, kao i pojavljivanje Tanje Bošković i manekenki u originalnim kostimima koje je Dravićeva nosila u kultnoj TV seriji "Obraz uz obraz", koje je stilizovala dizajnerka Ana Trošić Trajković.

Tijana Krstić i Olivera Kovačević zablistale su u modelima Igora Todorovića, Svetlana Jaćović "obukla" je Ljubinku Klarić i Andrijanu Belović, Tamara Radivojević Mariju Bergam i Minu Davidovac, Daniela Glišić Vanju Ejdus i Tamaru Aleksić, Dragana Ognjenović Milicu Lešić, Tijana Žunić Helen Babić, Zora Mojsilović Nadeždu Dimitrijević i Andrijanu Belić. Viđene su i kreacije Aleksandre Lalić, Budislave Keković, Dejane Momčilović, Dode Komad...

Ljubinka Klarić, Tijana Krstić, Nataša Marković Foto Đorđe Tomić