BILO da ih nosite na boku ili oko struka, svejedno je, minijaturne torbice su modni hit ovog leta. Nekada su ih, isključivo iz praktičnih razloga, nosili muškarci kako bi im ključevi, novčanik i mobilni telefon bili na jednom mestu. A danas? Žene su se opasale njima, najpre iz estetskih razloga, jer teško da u svega nekoliko kvadratnih centimetara može da stane sve ono što im je potrebno.

Kaiš-torbice izrađene su od kože, sjajnih materijala, impregniranog platna. Oko struka ih kačimo lancima, tankim kaišićima ili jednim širokim, provlačimo ih kroz gajke na pantalonama...

U ponudi su ovalne, pravougaonog oblika, četvrtastog, koje se zakopčavaju neobičnim šnalama ili, pak, zatvaraju rajsferšlusima. Odlično se uklapaju uz sportski stil odevanja, ali i uz čipku i izazovne kreacije od providnih tkanina. One za plažu su praktične, jer će vam neophodne sitnice uvek biti pri ruci. Ipak, u gradskim uslovima, ove torbice teško mogu da zadovolje potrebe poslovne žene. Stoga su kreatori ponudili spasonosno rešenje - kaiš-torbicu nosite oko struka, kako biste ispoštovali trend, a na ramenu ili ruci veću. Garantuju da uz vas niko neće prilepiti etiketu - modni promašaj!