MALO je verovatno da ste razmišljali na koji način držite telefon dok razgovarate ili kuckate poruke i "surfujete". Ali eto, nije svejedno kako to radite, jer govori o vašoj ličnosti - tvrde britanski naučnici na osnovu sprovedenog istraživanja. Oni su došli do zaključka da postoje četiri osnovna načina držanja telefona koja odražavaju naš karakter.


U JEDNOJ RUCI/"TIPKATE" PALCEM

Ako se prepoznajete u ovome, imate argument da se predstavite kao organizovana i disciplinovana osoba koja tačno zna šta želi. Svestranost je vaše jako oružje. Više volite da govorite nego da slušate, a za voljenu osobu ste spremni sve da učinite.

SA OBE RUKE/KUCATE PALCEM

Ovaj stil govori da želite zaštitu i pažnju. Ne volite da pokazujete osećanja, što može da bude hendikep u vezi, jer bi partner mogao da se oseća manje voljeno nego što stvarno jeste.

SA OBE RUKE/KORISTITE OBA PALCA

Često ste u strahu i brizi, sa ili bez razloga. Potreban vam je partner koji će vas sasvim razumeti, kako bi vam pomogao da budete samouvereniji i jači.

U JEDNOJ RUCI/ "TIPKATE" KAŽIPRSTOM DRUGE RUKE

Vi ste uravnoteženi, spremni da žrtvujete sve za dobro drugih. Ne volite gungulu, pa bežite na mirna mesta. Voljenima opraštate sve greške, i to istog trenutka.