Porodica, prijatelji i kolege okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu da upute poslednji pozdrav glumcu Igoru Perviću, koji je preminuo u utorak, 23. aprila.

Glumca na večni počinak ispraćaju, između ostalih, majka Lidija Pilipenko, njegov brat, a među prvima na groblje je stigla Pervićeva velika ljubav Jovana Petrović, glumica i unuka legedarnog komičara Miodraga Petrovića Čkalje.

Na Novo groblje došli su i pevač Oliver Mandić, Pevićeva bivša supruga Jasnina Holbus, glumica Milica Milša sa suprugom Žarkom Jovanovićem, glumac Goran Daničić, glumica Mirjana Đurđević, i drugi...

Opelo je počelo u 13 časova. Preminuli glumac biće kremiran.

MAJKA IGORA PERVIĆA: PAMTITE GA PO DOBROM, JUNAČKI JE PODNEO BOLEST

Majka Igora Pervića, pokojnog srpskog glumca koji je preminuo 23. aprila u 52. godini života, u njenom domu, smogla je snage da održi kratak govor u kapeli na Novom groblju.

Primabalerina Narodnog pozorišta u Beogradu i koreograf Lidija Pilipenko (81) je plačući rekla da je Igor bio vrlo hrabar tokom teške bolesti, a sve prisutne je zamolila jednu stvar.

- Želim da ga pamtite po dobru, i lepom... Znajte da je junački podnosio bolest. Brat je do poslednjeg trenutka bio uz njega - kazala je Lidija.