U OČEKIVANjU premijere filma "Ekipa" reditelja Marka Sopića, najavljene za jesen ove godine, stigao je prvi trejler krimi-komedije koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima, Partizanu i Crvenoj zvezdi.

Glavni junak filma je as Partizana, fudbaler Stevanović, koga igra glumac Rade Ćosić, koji potpisuje i scenario, a motiv za nastanak ove priče, kako je izjavio, pronašao je u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu. Njegova komedija fokusira beskrupulozne menadžere, nasilne "lovatore", jednu Italijanku..., a radnja filma počinje u veče derbija između Partizana i Zvezde, nestankom torbe pune para koja mora da bude isporučena čuvenom "meceni", ili će svi oni biti u nevolji.

Prema rečima Ćosića, sve što se događa na utakmici je autentično, jer se snimanje odvijalo na pravom derbiju.


PROČITAJTE JOŠ - TV I FILMSKA KRITIKA: “Koreni” i “Južni vetar” obeležili 2018. godinu


- Glumci igraju sa kamerama na glavama, i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu - izjavio je popularni glumac, ističući da "Ekipa" žanrovski ima elemente holivudske krimi priče, kao što je hit film Snatch reditelja Gaja Ričija, sa Benisiom del Torom, Bredom Pitom, Denisom Farinom i Radetom Šerbedžijom u glavnim ulogama.


SAŠA ILIĆ KAO GOST

OVA fudbalska komedija Marka Sopića okupila je zvezde našeg glumišta - tu su Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Ljubomir Bandović, Dragan Gagi Jovanović, Ljiljana Stjepanović, Andrija Milošević, Anđela Jovanović... Specijalni gosti "Ekipe" su fudbaleri Saša Ilić (na slici), Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.