GLUMAC Sergej Trifunović kome je u nedelju uveče pozlilo na sceni Pozorišta mladih u Novom Sadu, na početku gostujuće predstave "Voz", zadržan je oko sat vremena na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici i iste večeri vratio se u Beograd.

Da nema razloga za brigu potvrdio je i sam glumac koji se oglasio na društvenim mrežama:

- Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas već u četvrtak 25. da uživamo kako treba.

Da nema razloga za brigu, u izjavi za "Novosti" potvrdio je i Voja Brajović, Trifunovićev partner u predstavi "Voz".


PROČITAJTE JOŠ: SERGEJU TRIFUNOVIĆU POZLILO U TOKU PREDSTAVE: Glumac na nosilima iznesen iz pozorišta?


- Bio je na svim pretragama, sve je u redu. Zato gledamo kako da gostovanje realizujemo u najskorije vreme - kazao nam je popularni glumac.

Podsetimo, Trifunoviću je pozlilo samo nekoliko minuta posle početka predstave u Pozorištu mladih. Pred punom salom na pozornicu su izašli Sergej i Voja. Posle pet minuta, Trifunović je otišao iza scene, a nedugo za njim i Brajović. Kako ih nije bilo nekoliko minuta, publika je počela da se komeša i da negoduje. Tada se pojavio Trifunović i obratio publici s obrazloženjem da mora da prekine predstavu, jer se ne oseća dobro.