KOMŠIJE legendarne glumice Milene Dravić u Ulici Ivana Đaje 3 na Vračaru, gde je živela, teško su podnele vest o njenom odlasku. Mnogi su u nedelju ćutke zastajali pored ulaza kako bi ostavili buket cveća, dok bi pojedini sa suzom u očima izustili da je napokon pored svog Gage.

- Odavno je poznajem i mogu samo da kažem da, osim toga što je bila velika glumica, bila je i veliki čovek - kaže njen komšija iz ulaza Mitar Mirić. - Ovo je veliki gubitak za umetnost, ali i za nas. Gaga i ona su imali divan brak, a ona je mnogo patila nakon njegove smrti.

I Radmila Marković ne može da se pomiri sa time da Milene više nema.

- Eto, Gago, sada će ti doći Milena - govorila je Radmila dok je ispred zgrade palila sveću. - Bila sam sa njima mnogo puta na ručku. Ja sam familija Zorana Radmilovića, tako da sve znam, Gagine lepe dane, boemske, Milenu, a nju doživljam kao člana porodice. Smatram da je ona posle Gagine smrti mnogo patila, ali sam mislila da će nam se vratiti sa nekom novom velikom ulogom, ali nažalost, nije.


PROČITAJTE I: EMOTIVNA KOLUMNA VEDRANE RUDAN: Milena je bila Tito jugoslavenskog filma, heroina prošlog vremena koja se spasila!