PROSLAVLjENI srpski glumac, Dragan Gaga Nikolić, posle lekarskih intervencija u Beogradu, doputovao je u Vrnjačku Banju, u Specijalnu bolnicu "Merkur" radi rehabilitacije i oporavka. Ovo je za "Novosti" potvrdio dugogodišnji direktor ove poznate bolnice za gastroenterološke bolesti, lekar-specijalista mr Dejan Stanojević.

- Da, Dragan Nikolić, naš proslavljeni glumac i osvedočeni prijatelj pa i promoter "Merkura" i Vrnjačke Banje, zaista je naš specijalni gost iako je, koliko sam upućen, kod nas samo na rehabilitaciji. Mi ćemo je sprovesti onoliko koliko je to potrebno radi njegovog ozdravljenja, ali i onako kako to dolikuje njemu, njegovom imenu i delu. Želim mu brz oporavak i uspešnu rehabilitaciju - rekao je mr Stanojević za naš list.

Sa Gagom, u zasebnom apartmanu ove bolnice sa pet zvezdica, bolje rečeno hotelu "Merkur", smeštena je i njegova supruga, takođe velika srpska glumica Milena Dravić koja, uz vrnjačke lekare i ostalo osoblje Specijalne bolnice, nesumnjivo lekovito deluje na Draganov oporavak od operacije i teške bolesti.