POP pevač Saša Kovačević u utorak veče je u vili „Jelena“ predstavio novi album „Ornament“, sa 11 pesama. Kaže da mu je favorit numera „Ludak“, ali da nije bilo pametno da tako nazove album. Veliku pažnju izazvao je dolazak Ane Nikolić, koja se u pratnji brata Marka pojavila u minijaturnom šortsu. „Devojka od čokolade“, na promociji se zadržala otprilike pola sata i otišla pre nego što je zvanično i počela.

U vili „Jelena“ okupila se gotovo cela estrada - Jelena Tomašević, „Legende“, Ana Kokić, Anabela Bukva i Mladen Radulović, bivši farmer Dejan Stanković sa krunom na glavi u pratnji atraktivne plavuše, Željko Šašić, pevač Igor Iks nevenčani suprug Mine Kostić... Kada su neki konstatovali da fali samo Ceca Ražnatović, na vratima se, u farmerkama i crnoj kožnoj jakni vezanoj oko bokova, pojavila najveća srpska folk zvezda i krenula ka separeu u kome su sedeli Raka Marić, Aco Pejović, Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić.

Na pitanje da li je istina da u Pefkohoriju otvara hotel, Saša je za „Novosti“ rekao:

- Ta priča je malo „napumpana“. Sa kumom Grkom, koji tamo ima lanac hotela, osnovao sam firmu. Držimo klub, a u okviru lanca hotela, jedan deo će pripadati meni. Tu će dolaziti moji prijatelji, gosti i kolege koji će pevati. Godinama letujem u Grčkoj i želeo sam da otvorim klub koji će delimično biti u mom vlasništvu.