NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

POSLE više od 30 godina od početka radova, dugo sanjani snovi konačno postaju java, pošto će na Vidovdan, simbolično, za saobraćaj biti pušten Sektor 6 autoputske obilaznice oko Beograda, od tunela Straževica do petlje Bubanj potok. Time će se konačno kompletirati i poslednje parče Koridora 10, a radovi na ovom, važnom segmentu od 9,8 kilometara počeli su septembra 2019. godine. Tako će saobraćajni prsten u dužini od 47 kilometara od Batajnice do Bubanj potoka biti kompletiran, dok će u narednom periodu ostati da se završi treći segment do Pančeva, dužine 31 kilometar.

Mile

25.06.2023. 17:54

Za sve ove ogromne poduhvate koi srbiju cine ljepsom i komfornijom zemljom za zivot,u naj vecoj mjeri mozemo da zahvalimo presjedniku Aleksandru Vucicu. Veliki je to blagoslov za srbiju da se pojavijo jedan takav covjek na celu drzave sposoban patriota i covjek sa vizijom za buducnost. Ja licno zivim na zapadu i imam priliku da gledam ove njichove lidere al vjerujte da niko od njih nema sposobnosti prejednika Aleksandra Vucica

Milutin

25.06.2023. 19:58

Читам прву реченицу чланка и размишљам: Боже, колики је ово град када му само обилазницу граде 30 година и још је нису завршили... Део од Бубањ Потока до панчева ће градити још 20 година најмање.