NEODRŽANI polasci na liniji 703 iz Ugrinovaca ka gradu, predugo čekanje, ali i bes sugrađana zbog toga što polasci na ovoj liniji iskaču skoro svakog dana, rezultirali su sukobom između vozača i putnika, koji se dogodio u subotu oko 17 sati. Navodno je intervenisala i policija.

Kako nezvanično saznajemo, incident se dogodio na okretnici autobusa 703 u Ugrinovcima, pošto polasci u 15.10 i 15.40 nisu održani. Zatim se, prema priči svedoka, pojavio treći autobus. Ipak, vozač, koji je trebalo da krene u 16.10 nije hteo da nastavi vožnju, jer su mu vrata bila u kvaru. Sugrađani navode da je onda došlo još jedno vozilo, ali da taj šofer nije hteo da krene sa okretnice zato što je ispao iz reda vožnje.

PROČITAJTE JOŠ - FOTO: Vozač pretukao putnika u autobusu

- Besan zbog toga što nema autobusa i što ovoliko čekamo, jedan od putnika počeo je da se svađa sa vozačem, a onda su počeli da se fizički obračunavaju. Šofer je pozvao i svoje prijatelje koji su pretukli čoveka, a onda pobegli automobilom - priča putnica.

Ipak, iz GSP imaju drugu priču o ovom incidentu. Tvrde da je muškarac starosti oko 40 godina napao vozača autobusa na liniji 703 na okretnici u Ugrinovcima, a zatim pobegao pre dolaska policije.

Iz MUP-a nismo dobili informaciju o tome šta se tačno dogodilo na okretnici u Ugrinovcima.


NOVA VOZILA IDU U ZEMUN

DA pogon GSP "Zemun" ima najlošiji vozni park godinama, nije tajna. Žitelji ove opštine zato svakodnevno imaju problema sa prevozom, na koji uopšte ne mogu da se oslone. Toga su svesni i čelnici gradskog prevoznika. Zato je i najavljeno da će prvi kontingent novih autobusa koje Grad kupuje biti prosleđen upravo ovom pogonu, kako bi se situacija na linijama stabilizovala.