DEVOJKA K. S. starosti 18 godina, prijavila je u nedelju po podne da je silovana u Ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu. Za ovaj gnusni zločin ona je, kako nezvanično saznajemo, prijavila državljanina Nigerije V. M. (31).

Prema prvim, nepotvrđenim informacijama, nesrećna devojka prijavila je slučaj beogradskoj policiji oko 16.45 časova. Kako smo nezvanično saznali, ona je pripadnicima MUP objasnila da je, u vreme kada je bila sa svojim poznanikom I. G. (30) iz Somalije, primila poziv od V. M. On joj je zapretio da će objaviti eksplicitne snimke na kojima je i žrtva.

Navodno, ucenjena devojka odlučila je da se vidi sa Nigerijcem, te je otišla po dogovoru u njegovu ulicu na Voždovcu. Prema njenom iskazu, uz pretnju nožem, V. M. je

K. S. ugurao u kuću, i držeći joj nož na vratu, uvukao je u spavaću sobu, gde ju je i silovao.

PROČITAJTE JOŠ - Uhapšen migrant zbog silovanja devojke

K. S. je uspela je da posle toga pobegne. Izbezumljena od straha i u šoku od onoga što joj se dogodilo, istrčala je na ulicu, gde je naišla na dežurnu patrolu. Dvoje organa reda smesta su se uputili ka kući gde se strašan događaj, navodno, odigrao. Usput su u pomoć pozvali pripadnike Interventne jedinice beogradske policije.

Organi reda u kući su zatekli V. M. i A. M. (29), u vidno alkoholisanom stanju. Prilikom hapšenja, dvojica Nigerijaca pokušala su da pruže otpor. Oni će dalje biti procesuirani. U policiju je pozvan i žrtvin poznanik I. G. Istraga o ovom događaju je u toku.