NESVAKIDAŠNjI incident dogodio se juče ujutru u Dečjoj bolnici u Tiršovoj. Svetlana J. (23), koja je u petom mesecu trudnoće, nasrnula je na doktorku Dušicu Korać, udarivši je pesnicom u glavu. Povodom ovog slučaja reagovaće nadležni sudija za prekršaje, po nalogu Javnog tužilaštva.

Prema informacijama, koje su "Novostima" potvrđene u Tiršovoj, trudnica je u utorak uveče dovela jednogodišnje dete na kliniku zbog povišene temperature. Doktorka Korać joj je kazala da je potrebno uraditi dodatne analize. Posle navodno dužeg čekanja da dođu na red, majka je samovoljno odlučila da sa detetom napusti bolnicu i vrati se kući. Međutim, mališanu je i dalje bilo loše, te se Svetlana J. vratila juče ujutru u Tiršovu, gde ju je primila druga doktorka.


PROČITAJTE JOŠ:
Dva miliona za "razradu" menzi GSP

Kako saznajemo, tokom pregleda, u ordinaciji je bila prisutna i dr Korać. Ona je napomenula da je trudnica prethodne večeri odlučila da ne sačeka prijem, na šta je Svetlana burno odreagovala. Ona je počupala lekarku i udarila je pesnicom u glavu! Srećom, doktorka je prošla bez vidljivih povreda, a trudnica je sa detetom primljena na bolničko lečenje.