VELIKI bilbord zaklanja semafor u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića i tako pravi velike probleme vozačima na ovoj saobraćajnici!

PROČITAJTE JOŠ - Raskrsnice još čekaju "zeleni talas"

Svi koji se kreću ovom deonicom iz pravca "Vile Jelena" ka Partizanovom stadionu prvo nailaze na novi semafor koga zaklanja reklamni objekat. Vozači uglavnom vide sledeći semafor, udaljen desetak metara, kod skretanja za Humsku.

- Pre nedelju dana doživeo sam saobraćajnu nesreću baš zbog ovog semafora - priča sugrađanin Marko T. - Vozio sam ka Humskoj i po pravilima zaustavio vozilo kada se na semaforu pojavilo crveno svetlo. Ipak, automobil koji je išao iza mene udario me je i napravio ogromnu štetu. Vozač je ispričao policajcu da semafor na kome sam ja stajao nije video zbog bilborda, već je uočio onaj deset metara dalje, odnosno sledeći. Kako sam tada saznao, ovo je treći incident koji se dogodio iz istog razloga.

Kako bi saznale zašto je ovaj svetlosni saobraćajni znak postavljen na spornom mestu i da li postoji šansa da se on ukloni, "Novosti" su kontaktirale sa Sekretarijatom za saobraćaj, ali su naša pitanja zasad ostala bez odgovora.