RADOVI na obnovi saobraćajnica ne jenjavaju. Putari su juče počeli da rekonstruišu Ulicu Blagoja Parovića na Čukarici. Deo od Požeške do Žarkovačke radiće se do 30. septembra, a cela ulica biće obnovljena u periodu od tri meseca. Ekipe JKP "Beograd put" su i u Jumbinoj ulici, koja će za saobraćaj biti zatvorena do 23. septembra.

Početak radova na obnovi Ulice Blagoja Parovića, koja povezuje Košutnjak sa Požeškom ulicom, juče je obišao zamenik gradonačelnika Goran Vesić.


PROČITAJTE JOŠ:
Niz Malo stepenište od srede

- Obezbeđena su sredstva da se ove godine rekonstruiše kilometar ove ulice, što će se raditi u dve faze - kazao je Vesić. - Prvih 600 metara, to jest deo do Trešnjevačke ulice, biće završeno za oko mesec dana, a nakon toga preostalih 400 metara, gde predstoje obimniji radovi na vodovodu i kanalizaciji, za još dva meseca.

Vesić je ponovio i da je odluka Grada da u narednih deset godina sve ulice u Beogradu budu obnovljene po svim zadatim standardima i na osnovu procena opterećenja koje uradi Institut za puteve.

Zbog radova, vozila na linijama 23, 53, ADA1 i E2, u smeru ka Banovom brdu, ići će Požeškom, Đorđa Ognjanovića, Žarkovačkom i dalje redovnom trasom. Ka centru grada - Blagoja Parovića, Žarkovačkom, Đorđa Ognjanovića, Požeškom i dalje redovnom trasom.

Za saobraćaj je zatvorena i Jumbina ulica u Boleču. Zbog sanacije kolovoza autobusi sa linije 305 voze izmenjenom trasom, do stare okretnice u blizini lokalne škole, u Ulici maršala Tita.


PROČITAJTE JOŠ:
Putari u centru 420 dana i noći

URADILI TRI ULICE

LETOS su putari obnavljali Radničku ulicu i Žarka Vukovića. Uskoro bi, posle više odlaganja, trebalo da budu završeni i radovi u Ace Joksimovića.