U NESVAKIDAŠNjEM saobraćajnom incidentu, koji se dogodio u utorak oko 16 časova na uglu ulica kneza Miloša i Nemanjine, lakše je povređen pešak, muškarac star 56 godina. On je pukom srećom preživeo, kada je kontkatna trola sa linije 41L spala sa žice i isekla mu vrat! Čovek je kolima Hitne pomoći u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar, gde su ga lekari zbrinuli.

Okolnosti ove nesreće zasada su misterija. Ipak, dramatičnoj sceni prisustvovali su i prolaznici, i putnici iz vozila, koje se kretalo ka Banjici.

- Čovek je prelazio ulici, a trola mu je išla u susret - kažu očevici. - U sledećem trenutku, muškarac je bio na asfaltu, ali vozilo ga nije oborilo.

Kako su nam potvrdili iz Dispečerskog centra GSP, ovo je nesvakidašnji slučaj, a mogao je da se završi fatalno.

Pročitajte još - UŽAS U BEOGRADU: Starijem čoveku trolejbus prešao preko ruke!

- Troline motke su pale i oslobodio se konopac. Prolaznika je zakačio po vratu, podigao ga i bacio na asfalt. U konopcu nema struje. Radim 30 godina i ne pamtim da se ovako nešto dogodilo. Sreća, pa je čovek lakše povređen, kanap je mogao da ga prekolje - kaže zaposleni iz Dispečerskog centra.

Tokom policijskog uviđaja, trolejbuske linije u smeru ka Banjici bile su u zastoju, a saobraćaj se u ovom delu grada odvijao otežano.