TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju, oko 9 časova, na Ovčanskom putu, a u blizini raskrsnice sa Pančevačkim putem, kada su se sudarila tri vozila, u kojem su dve žene i jedan muškarac poginuli, dok je jedna osoba teže, a jedna lakše povređena. Teže povređeni je zbrinut u Urgentnom centru i nalazi se na intenzivnoj nezi, dok je lakše povređena osoba posle ukazane pomoći, puštena na kućno lečenje.

Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine i nepoštovanja saobraćajnih propisa. U sudaru je na licu mesta život izgubila Milenka V. (60), koja se nalazila na mestu suvozača u "opel korsi". Nažalost, i njena saputnica, koja je upravljala ovim vozilom - Nevenka B. (65), uprkos svim naporima lekara, podlegla je povredama nešto kasnije, u Urgentnom centru.

U bolnici je povredama podlegao i Zoran Z. (47), vozač "dačije".

Teške povrede u udesu zadobila je i Sonja L. (47), koja se nalazila sa Milenkom i Nevenkom u "opel korsi". Ona je sedela pozadi.

Vozač "fijata", muškarac starosti oko 60 godina, u nesreći je zadobio lakše telesne povrede.

Uviđaj je obavila policija, koja je zajedno sa Hitnom pomoći, na lice mesta stigla koji minut posle nesreće. Dok je trajao uviđaj, saobraćaj na ovoj deonici puta obavljao se samo u jednom smeru. Zbog siline sudara vozila koja su učestvovala u nesreći i koja su potpuno smrskana, angažovani su i vatrogasci koji su morali da seku šasije kako bi, iz automobila, izneli povređene, čije su stvari, pa i lična dokumenta, bile razbacane svuda po putu.