AUTOBUS na liniji 42 udario je sinoć oko 23 časa u kuću pevačice Svetlane Ražnatović na uglu Ljutice Bogdana i Sokobanjske. Tom prilikom lakše su povređeni vozač i jedini putnik autobusa. Incident se dogodio kada je autobus, najverovatnije zbog loših vremenskih uslova, izgubio kontrolu i udario u ogradu kuće. Od siline udarca odvaljena je i bandera.

Vozilo privatnog prevoznika kretalo se iz pravca Banjice ka gradu. Od siline udarca, na kući Svetlane Cece Ražnatović oštećen je klima uređaj. "Nastradala" je i bandera koja se nalazi tik uz kuću. Srećom, prilikom njenog pada nije bilo niokoga u blizini.

- Sve se desilo jako brzo, samo se čuo jak udarac - kaže jedan od očevidaca incidenta. - Izleteli smo napolje i videli da je autobus bukvalno iščupao drvo i banderu. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć koje je brzo stigla.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, u domu Ražnatovića svi su bili uznemireni i izašli su da pomognu povređenima. U Hitnoj pomoći su potvrdili da su poziv dobili oko 23.10, a da su dve osobe prevežene na Urgentni centar. Policija je uviđaj završila oko ponoći, a svi detalji nezgode biće poznati nakon istrage.