DA STAVIM CRVENU, DA DOBIJEM DVE NIJE ZA MENE IGRA: Volim da uzmem da mogu odmah da kupim BMW (VIDEO)

TIP redakcija

01. 12. 2023. u 15:20 >> 20:00

"Kladioničarske priče" su novi video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji će moći da uživaju u zanimljivim pričama naših gostiju.

ДА СТАВИМ ЦРВЕНУ, ДА ДОБИЈЕМ ДВЕ НИЈЕ ЗА МЕНЕ ИГРА: Волим да узмем да могу одмах да купим БМW (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već skoro 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Nekako je bilo prirodno i logično da gost u našoj prvoj epizodi "Kladioničarskih priča" bude Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. februara sada već daleke 2002. godine.

Legendarni Đurica je za naše gledaoce pričao o istoriji klađenja na ovim prostorima, secerima, sportskoj prognozi ali i o tome kako je potrošio svoju trinaesticu sa sportske prognoze - jednu od samo tri u staroj Jugi... A tu su i vikend "sigurice".

UŽIVAJTE U PRVOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima