JOKIĆ TRASIRA PUT DENVERA KA FINALU ZAPADA: Trostruki MVP je nerešiva enigma za Timbervulvse

V.M.

16. 05. 2024. u 12:00

VERUJEMO u novu sjajnu partiju najboljeg košarkaša sveta čiji Denver nagetsi gostuju Minesota timbervulvsima u šestoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (2.30).

ЈОКИЋ ТРАСИРА ПУТ ДЕНВЕРА КА ФИНАЛУ ЗАПАДА: Троструки МВП је нерешива енигма за Тимбервулвсе

Foto: Profimedia

Nakon što je Minesota sjajno otvorila seriju sa dva brejka, Denver je pokazao šampionski gen i uzvratio uzastopnim trijumfima u Mineapolisu, odnosno Koloradu i večeras ima priliku da se plasira u drugo uzastopno finale Zapadne konferencije.

Najzaslužniji za preokret Denvera je naravno srpski košarkaš Nikola Jokić koji je upalio motore i nosi ekipu na svojim leđima, a najbolju partiju u dosadašnjem toku plej-ofa je pružio na petoj utakmici.

Trostruki MVP NBA lige je na tom meču postigao 40 poena uz čak 13 asistencija, ponovo  pokazavši zašto je najbolji igrač na svetu.

Dovoljno o njegovoj dominaciji govori činjenica da mu ništa ne može ni četvorostruki najbolji defanzivac lige Rudi Gober koji izgleda pogubljeno na terenu kada čuva Jokića i često umesto njega to radi Karl Entoni Tauns, jer Gober jednostavno nema odgovor za sjajnog Somborca.

Denver je u naletu, verujemo da može večeras da ''zatvori'' seriju, a kako bi to bio slučaj, Jokić mora da pruži novu sjajnu partiju, što verujemo da će i učiniti.

NAŠ TIP: Nikola Jokić +29,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)